Куди поїхати на Новий рік за кордон 2020: кращі напрямки

Яскравий незабутній святковий дозвілля в Європі

Куди поїхати на Новий рік за кордон 2020: кращі напрямки

Новина опублікована: 03.12.2019

Куди поїхати на Новий рік за кордон 2020: кращі напрямки
Куди поїхати на Новий рік 2020 за кордон

До Нового року залишається все менше часу, а ви все ще в роздумах? Пропонуємо кілька цікавих варіантів, куди поїхати на Новий рік за кордон: затишно, весело і не за всі гроші світу.

Краків, Варшава і Закопане (Польща)
Якщо ви вибираєте, куди дешевше поїхати на Новий Рік за кордон, зверніть увагу на найближчих наших сусідів, а саме - Польщу. По-перше, до Кракова, Варшави, Вроцлав і Гданськ літають лоукостер, їздять потяги і добиратися за часом і витратами майже так само, як в наше рідне Закарпаття.

По-друге, місцеві ярмарки і декорації дуже яскраві і колоритні, є на що подивитися і що прикупити. У Кракові, наприклад, в цьому році ярмарок на площі Головний Ринок працюватиме з 29 листопада по 7 січня щоденно з 9:00 до 20:00. Крім сувенірів, там смачні традиційні польські частування.

Від Кракова годину їзди до гірськолижного курорту Закопане, де також затишно на засніжених схилах можна зустріти і католицьке, і православне Різдво, і щодо бюджетно покататися на лижах.



Прага, Чехія)

Ще одне місто, в якому потрібно хоча б раз в житті зустріти Новий рік, - це Прага.

На Староміської площі традиційний ярмарок триває до 6 січня включно. Крім того, тут відбувається безліч святкових концертів і фестивалів. А Вацлавська площа цілодобово осяяна тисячами вогнів, місто виглядає по-різдвяно ошатно, в повітрі пахне глінтвейном і корицею. Бажання можна загадувати не тільки на Карловому Мосту біля статуї Яна Непомуцького, а й під бій курантів прямо на площі. Щедро прикрашені вулиці міста, новорічний салют на площі і чарівна атмосфера неодмінно змусять повірити в казку.



Відень, Австрія)

Якщо ви хочете зустріти особливе свято в особливій атмосфері - їдьте до Відня. Центральна частина міста на новорічні свята без перебільшень схожа на ілюстрацію до новорічній казці. Головна різдвяна ярмарка розташовується на Ратхаусплац, до 6 січня працює ковзанка під відкритим небом для всіх бажаючих (вхідний квиток від 5,5 до 8 євро). А для дітей регулярно проводяться майстер-класи зі створення ангелів, печива, оформлення ялинкових іграшок та інші.
Крім того, всюди вас чекають святкові концерти. У новорічну ніч то там, то тут на старовинних вуличках Відня танцюють вальс, грає жива музика, наливають глінтвейн і дзвонить Пуммерін - найбільший дзвін в Австрії. Крім Відня, цікаво відзначити свято можна в Зальцбурзі (звідки до гір рукою подати) або місті-музеї Інсбруку.

Будапешт (Угорщина)
У цьому гостинному місті на новорічні свята працює також фантастична різдвяний ярмарок на головній площі, де можна покуштувати гуляш, ковбаски, трав'яні бальзами і, звичайно, глінтвейн. Новий рік тут прийнято відзначати шумно і весело, місто прямо перетворюється - від величезної кількості ілюмінації, фестивалів і ярмарків до карнавалів і уявлень.

Куди краще поїхати на Новий рік за кордон, вирішувати вам. Головне - щоб при вас був гарний настрій і гарна компанія, а незабутні враження при цих умовах обов'язково будуть!

Читайте інші наші новини

Індивідуальний підбір туру.

Наш фахівець підбере відпочинок для вашої дитини, в якому будуть враховані всі ваші побажання!

Підбір відпочинку в київському офісі
Ваш відпочинок застрахований
Будь-який зручний для вас спосіб оплати
Підберемо відпочинок мрії по телефону
Підписуйтесь! отримуйте гарячі пропозиції і цікаві новини.
112
підписано

Замовити дзвінок